Беріть приклад з українських героїв: НАТО відзняло емоційний ролик для своїх солдат про бійця АТО (відео)

Побувавши в полоні, 42-річний киянин Вадим Свириденко переніс ампутацію, однак не здався, пройшов курс реабілітації в США і заново відкрив життя.

Скрін відео

Північноатлантичний альянс зняв мотиваційне відео про історію українського солдата сил антитерористичної операції, який на початку 2015 року під час інтенсивних боїв з російськими окупантами під Дебальцевим отримав поранення і важке обмороження обох ступнів і кистей рук. Про це йдеться у відео "Шлях України до відновлення", яке опубліковане вчора, 26 квітня, на сторінці Альянсу в Facebook., передають Патріоти України.

Побувавши в полоні, 42-річний киянин Вадим Свириденко переніс ампутацію, однак не здався, пройшов курс реабілітації в США і заново відкрив життя.

У грудні 2016 року екс-фельдшер 128-ї ОГПБр Вадим Свириденко став уповноваженим президента з питань реабілітації учасників АТО, які отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання під час участі в бойових діях на сході країни.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...