Без нашої підтримки там дуже важко: До свят діти Кам’янця-Подільского підготували бійцям АТО щирі дарунки (відео)

Додати святкового настрою українським військовим, які воюють на Сході, взялися школярі з Хмельниччини. Дiти надіслали на передову пакунки зі смаколиками, новорічними іграшками, зробленими власноруч, листівками та оберегами.

Сюжет за малих волонерів підготували кореспонденти «Інтеру», зазначають Патріоти України.

Попри холоднечу, ці маленькі активісти зібралися, щоб передати нашим захисникам на передову святковий настрій та тепло своїх маленьких сердець.

"Ми фасуємо подарунки для бійців АТО, щоб вони теж відчули турботу, що ми про них турбуємося", - каже школяр Богдан.

"Вони воюють за нашу країну і їм також потрібно передати, вони теж хочуть, гадаю їм буде приємно", - переконана школярка Аня.

Свiй бойовий дух пiднімали піснями та з рук у руки передавали кожен пакуночок. Складали цукерки, печиво, іграшкових янголів, зроблені власними руками обереги, щоб ті захищали бійців на передовій, та саморобні листівки з найщирішими побажаннями.

"Бажав завершити війну, щоб вони там трималися і щоб у них все було добре", - каже Андрій.

"Я побажала, щоб вони живі і здорові перемогли і прийшли знов на нашу землю, де немає війни. І щоб вони довго, довго жили", - каже Влада.

Допомагали дітям збирати подарунки - дорослі. Кажуть: необхідно робити добрі справи і власним прикладом навчати молодше покоління.

"В світі має бути добро і хто ж його буде творити як не ми самі", - впевнений волонтер Едуард Чайка.

"Без нашої підтримки там дуже важко. І безумовно якщо будуть знати, що ми їх пам'ятаємо, любимо і чекаємо, вoни повернуться", - впевнена жителька Кам'янець-Подільського Ніна Михайлівна.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...