Без понтів: Королева Іспанії з'явилась на світському заході у блузі за 40 доларів (фото)

Фото: ЗМІ

Стиль герцогині Кейт Міддлтон, яка часто обирає вбрання в звичайних магазинах Лондона, є популярним серед перших леді світу. Так, іспанська королева Летиція вбрала блузку, яку може дозволити собі кожна жінка, повідомляють Патріоти України.

Королівська сім'я взяла участь в одному з найпрестижніших дизайнерських конкурсів Innovation and Design Awards 2017. Світський захід відбувся в Мадриді.

Летиція обрала стильну мереживну блузу від відомого бренду Zara. На офіційному сайті мережі магазинів вартість цього одягу становить 41 долар. Іспанська королева доповнила образ стильними чорними штанами та взуттям на підборах.

Водночас чоловік Летиції - король Філіп - з'явився на заході в класичному сірому костюмі в смужку з яскравою краваткою. Зазначимо, що королева Летиція часто обирає вбрання доступних брендів. Одяг дружина короля вміло поєднує з дорогими брендовими речами.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...