"Без пропаганди і цензури": Інтернет-прем'єра фільму латвійського режисера про українських волонтерів (відео)

"Своїм фільмом я хотів показати реальні події на сході України без пропаганди або цензури, а також неймовірну роль українських волонтерів в цій війні", - латвійський режисер Яніс Вінгріс.

Фільм "Волонтери". Скріншот: Janis Vingris.

У Ризі презентували документальний фільм "Волонтери", що розповідає про людей, які допомагають солдатам в зоні АТО на сході України. Режисер фільму Яніс Вінгріс кілька разів їздив у зону проведення антитерористичної операції, щоб зібрати необхідний знімальний матеріал. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кошти на виробництво фільму зібрані частково з пожертвувань, але більша частина фінансування відбулася за рахунок самого режисера, який вирішив без пропаганди і цензури розповісти про роль волонтерів в цій неоголошеній війні.

"Своїм фільмом я хотів показати реальні події на сході України без пропаганди або цензури, а також неймовірну роль українських волонтерів в цій війні", - зазначив латвійський режисер.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...