Без Росії не обійшлося: У Франції побилися українські та німецькі фанати, постраждали дві людини (відео)

Німці настільки несподівано напали на нічого не підозрюючих українських вболівальників, що ті не встигли зрозуміти, що відбувається, і виявилися втягнуті в бійку

В Ліллі німецькі фанати напали на українських уболівальників. Фото: 112.

В Ліллі група німецьких фанатів напала на вболівальників збірної України, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що німці настільки несподівано напали на нічого не підозрюючих українських вболівальників, що ті не встигли зрозуміти, що відбувається, і виявилися втягнуті в бійку.

Люди в чорному одязі вибігли з фаєрами на площу і почали бійку з українцями. Французька поліція зреагувала дуже оперативно, зробивши спробу припинити насильство. Причина нападу досі залишається невідомою.

Сама площа після інциденту спорожніла, а в її бік рухаються вісім автозаків. Цілком можливо, що поліція змогла зупинити конфлікт.

Власники розташованих поблизу ресторанів масово збирають свої літні майданчики, побоюючись чергових бійок.

Німці, які затіяли бійку, вмить зникли з місця подій – їх переслідують працівники поліції. Українці ж досі продовжують залишатися на площі. В сторону конфлікту також було направлено 25 спецслужбовців.

Зараз представники правопорядку обговорюють на площі план подальших дій. Прохід на вулицю поліція перекрила.

Зазначимо, сьогодні Україна стартує на Чемпіонаті Європи з футболу матчем з Німеччиною.

Пізніше з місця подій кореспондент Микола Васильков повідомив, що на українців напали росіяни, які проживають в Німеччині. Точніше, невідомо, хто саме, але фанати були в балаклавах і чорних капелюхах.

Ці невідомі наскочили на українців на майдані біля фан-посольства.

Він додає, що "за описом учасників ситуації, ці агресивні фанати були росіянами, що проживають у Німеччині, і діяли вони організовано".

Внаслідок нападу невідомих осіб на українських вболівальників у Ліллі напередодні футбольного матчу між збірники України та Німеччини постраждали двоє українців. Про це розповів представник посольства України у Франції Микола Собко.

"Близько 17:30 за місцевим часом на центральній площі міста Лілль сталася сутичка. На українських вболівальників, які мирно співали пісні разом з іншими німецькими вболівальниками, напала група футбольних хуліганів. Вони були деякі в масках, деякі з відкритими обличчями. Внаслідок сутички постраждали дві особи, лікуванням і обстеженням яких зараз опікується посольство", - розповів дипломат.

За словами представника посольства, поліція не уточнила, яку країну представляють нападники.

Нагадаємо, після матчу Росія - Англія близько 30 російських уболівальників, прорвавши оточення стюардів, прорвалися в сектор з англійськими фанатами з метою зірвати деяку кількість прапорів. У процесі вони напали на кількох британців, а також закидали вболівальників сторонніми предметами.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...