"Ответка не за горами": Футбольні вболівальники декількох країн готують руссо фанато "Лілльський котел"

"Ми будемо мститися цим свиням", - обіцяють британці в соціальних мережах.

Російські футбольні хулігани на стадіоні Велодром в Марселі. Фото: ВВС.

Після атаки російських футбольних фанатів на британських уболівальників, ряд фанатів європейських команд пообіцяли влаштувати забійний день росіянам в Ліллі і інших містах Франції, де проходять матчі Чемпіонату світу з футболу. Це вже призвело до перших серйозних інцидентів, в результаті яких було затримано 36 футбольних фанатів в місті Лілль. Про це повідомило інформаційне агентство Reuters, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також на сьогоднішній день близько 50 уболівальників знаходяться в лікарні з різними травмами, з них частина - фанати з Росії.

Зіткнення між уболівальниками і поліцією тривали в Ліллі протягом 2-х днів. У той же час до 40 уболівальників з Росії було депортовано на батьківщину, чотири арештовані в підозрі в убивстві фанатів британської збірної.

"Ми будемо мститися цим свиням" - лунають обіцянки британців в соціальних мережах.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...