"Хто не скача - той маскаль": Фанати збірної Білорусі "приємно" вразили росіян

Ніхто зі "скрепних росіян" не очікував від "братської Білорусі" такого ставлення.
Білоруські ультрас "приємно" вразили росіян. Фото: Радіо Свобода.

Під час матчу Ліги націй між футбольними збірними Білорусі та Сан-Марино футбольні фанати РБ ефектно продемонстрували своє ставлення до країни-агресора Росії, передають Патріоти України.

Фанати під час гри виконали відомий український стадіонний хіт - «Хто не скаче, той москаль». Як відомо, ролик у своєму Twitter розмістило «Радіо Свобода», викликавши в коментарях навалу інтернет-тролів з Російської Федерації.

У свою чергу українці написали такі слова підтримки: «Якщо брати до уваги, як Ольгинські запанікували, ніхто з них не очікував від Білорусі такого ставлення до москалів. Хай живе Білорусь! Вітаємо вас в колі сім'ї по-справжньому братських народів, які прагнуть жити у вільному, демократичному середовищі».

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...