Хіти тижня. Відреагували, наче бики на червоне: Як Хачеріді розізлив росіян на матчі у Москві (фотофакт)

Футболіст після гри показав російським фанам щитки синьо-жовтого кольору.

Євген Хачеріді. Фото:sport.bigmir.net

Екс-гравець київського "Динамо" Євген Хачеріді, який недавно підписав контракт з грецьким ПАОКом, розлютив російських фанів. Про це повідомляють Патріоти України.

14 серпня московський "Спартак" у себе вдома вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись клубу Хачеріді. Після матчу гравці грецького клубу підійшли подякувати своїм фанатам за підтримку. В цей час росіяни почали викрикувати провокаційні слова на адресу футболістів.

Відомий своїм запальним характером Хачеріді приспустив гетри та й вказав пальцем на свої щитки синьо-жовтого кольору.

Російські журналісти відразу ж бурхливо відреагували на подію, називаючи Хачеріді "Відою- 2".

Тепер російський депутат Дмитро Свищов вирішив звернутися до УЄФА з проханням покарати українця за цей інцидент.

"Такі демарші не просто не вітаються, а заборонені в спорті. У будь-якого спортсмена можуть бути свої політичні переконання. Але їх не варто так відкрито висловлювати в тій ситуації, яка зараз відбувається між нашими дружніми, братніми країнами. Ясно, що це очевидна провокація. Хтось попросив його зробити це, або це було скоєно за власним бажанням - незалежно від цього, Хачеріді повинен бути покараний", - заявив політик російським ЗМІ.

Він вважає, що УЄФА зобов'язаний відреагувати. "Такі вчинки не повинні залишатися безкарними. Вважаю, московський клуб чітко відреагує на це. А клубу ПАОК треба бути уважнішим. Думаю, як клуб, так і гравець повинні бути оштрафовані", - підсумував Свищов.

Джерело: РБК-Styler

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...