Безпечно, як за гратами: "Влада" окупованого Криму вигадала, як віднадити кримнашів від Туреччини

Перевагою кримських курортів порівняно з турецькими назвали безпеку туристів.

Пляж у Криму. Ілюстрація:uapress.infoУ так званому "парламенті" окупованого Криму заявили, що головною перевагою кримських курортів порівняно з турецькими є безпека, яку в Туреччині росіянам "ніхто не гарантує". Про це заявив глава комітету кримського парламенту з санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексій Черняк, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, масового відтоку туристів і відпочивальників з Криму до Туреччини не відбудеться.

"Масового відтоку не буде. Безпеку перебування наших громадян в Туреччині ніхто не гарантує, теракти, що там відбуваються, тому підтвердження. В цьому плані Крим знаходиться у виграші, тому що кримські курорти набагато безпечніші для відпочинку, ніж в Туреччині, Єгипті чи європейських країнах", — заявив Черняк. Він стверджує, що для відновлення повноцінного туризму в Туреччину знадобиться близько двох місяців, оскільки необхідно укласти договори, організувати і налагодити чартерні рейси і провести низку інших заходів.

"З іншого боку, це буде холодним душем для наших готельєрів, перевізників та рестораторів, які необґрунтовано підняли ціну за принципом "а подітися росіянам нікуди", — сказав також "депутат". Він вважає, що відкриття туристичного ринку Туреччини буде сприяти підвищенню рівня туристичного сервісу в окупованому Криму.

Як відомо, на другий день після скасування заборони на продаж турів до Туреччини, вона стала найпопулярнішим напрямком за запитами користувачів на сервісі "Яндекс.

Є нюанси: Юристка пояснила, чи всі, хто відмовився від повістки, є "ухилянтами"

середа, 8 травень 2024, 9:14

Статус "ухилянта" людина набуває за рішенням суду. Це відбувається після того, як людина отримала персональну повістку, що зобов'язує з'явитися у визначену дату та час до Центрів комплектування для проходження військової служби. Про це розповіла юристк...

Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...