Безпричинна жорстокість: Група підлітків у Дніпрі забила безпритульного до смерті (фото)

Ще одного безхатченка госпіталізовано з важкими тілесними ушкодженнями.

Фото:https://www.npu.gov.ua/

10 лютого, у Дніпрі група підлітків до смерті забила безхатченка, ще одному було завдано важкі тілесні ушкодження, з якими його госпіталізовано в лікарню. Підозрювані були затримані поліцією. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як з’ясували правоохоронці, у ніч із 9 на 10 лютого, 13-річна дівчина разом із 17-річним хлопцем та 20-річним безробітним розпили у під’їзді пляшку коньяку. Після чого вийшли на вулицю Калинову, де побачили двох безхатченків, які спали на трубах теплотраси.

"Безпричинно вони напали на безхатченків, били їх руками, ногами та камінням, в результаті чого 44-річний чоловік помер на місці, а 33-річний з численними тілесними ушкодженнями дочекався ранку, коли його помітили громадяни та викликали швидку допомогу та поліцію", – йдеться в повідомленні.

Підозрювані були доставленні у відділок поліції, де вони зізналися у скоєному злочині. Також їх участь підтверджується вилученими речовими доказами. Двом юнакам оголошено підозру у вчиненні злочину за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Їм загрожує покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

До дівчині будуть застосовані примусові заходи виховного порядку.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...