Б'є в точку, в антипатріотизм: Тіна Кароль розкритикувала представника Білорусі на "Євробаченні"

Як відомо, український виконавець Alekseev став першим артистом без білоруського коріння, який представив Білорусь на пісенному конкурсі.

Тіна Кароль. Фото:edinstvennaya.ua

Артистка Тіна Кароль розкритикувала участь співака Alekseev у Євробаченні-2018. Її обурило, що Білорусь представляв не білорус, передають Патріоти України.

"Для цього є громадяни Білорусі, щоб представити свою країну. Навіть якби вони не потрапили до фіналу. Якби Алексєєв прийняв громадянство, це був би вибір - я хочу бути білорусом. Але тут вийшла підміна понять. Дійсно, Білорусь мав представляти артист з білоруським паспортом. Це важливо для представлення країни", - сказала співачка в інтерв'ю.

"Ми у своїй країні, в Україні, навчилися говорити те, що думаємо. Ми не боїмося і не ховаємося. Зараз я говорю те, що думаю", - зазначила вона.

Варто нагадати, що український виконавець Alekseev став першим артистом без білоруського коріння, який представив Білорусь на Євробаченні. Він виступав у першому півфіналі і далі не пройшов.

Джерело: kp.by

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...