Бій під Дебальцевим: Бійці АТО знищили цілий взвод бойовиків, зайнявши їх опорний пункт

Але згодом був відданий наказ залишити територію. Боєкомплект, знайдений на пункті, замінували і підірвали.

Ілюстрація:dn.depo.ua

Бойовики поблизу населеного пункту Луганське о 5 ранку пішли у наступ з бронетехнікою. Про це з місця боїв повідомив кореспондент ТСН, інформують Патріоти України.

Військові розповідають, що ворог підійшов впритул до їхніх позицій, відтак зав'язався ближній бій. Військові 54-ї, 25-ї бригад і добровольці "Правого сектору" почали відтісняти ворога. Зрештою бойовиків вдалося посунути углиб на півтора кілометри.

Українським бійцям вдалося взяти один з опорних пунктів бойовиків, де було знищено цілий взвод. Але згодом був відданий наказ залишити територію. Боєкомплект, знайдений на пункті, замінували і підірвали.

Серед військових один загиблий і велика кількість поранених. Точних даних поки не повідомляють. Також журналістам вдалося дізнатися подробиці загибелі одного із сепаратистів, при якому військові знайшли докумети. Чоловік, народжений у населеному пункті Українськ, був застрелений військовими після того, як у ближньому бою він кинув у бік військових гранату.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...