Бійка у нічному клубі Москви: Французький друг Кремля перебуває у важкому стані, може осліпнути, - ЗМІ

Самі Насері провели 10-годинну операцію по заміні кришталика ока.

Самі Насері. Фото:tochka.net

В одному з клубів Москви французький актор, зірка фільмів "Таксі" Самі Насері побився з іншим відвідувачем закладу через мікрофон для караоке, після якої актор може втратити зір. Про це стало відомо з повідомлення на Telegram-каналі Mash, зазначають Патріоти України.

Учора, 8 серпня, Насері зробили складну операцію, яка тривала 10 годин. Йому замінили кришталик ока. Однак зазначається, що якщо кришталик не приживеться, Насері може осліпнути на одне око.

Зазначається, що окрім проблем зі здоров’ям, у француза зірвався контракт на знімання фільму.

Як повідомлялося раніше, бійка сталася в ніч проти 5 серпня. Самі відпочивав зі своїм братом Бібі Насері у московському караоке-барі Voice. Актора сильно вдарили по обличчю. "Федеральне агентство новин" з посиланням на свої джерела зазначило, що конфлікт почався через мікрофон для караоке, який не поділив Насері і білоруський відвідувач закладу.

Самі Насері зіграв таксиста у чотирьох частинах франшизи "Таксі". Перша частина вийшла 1998 року.

Джерело: ТСН.ua

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...