Бійці АТО підпалили російську техніку під окупованою Горлівкою (відео)

Через болото та щільні зарослі очерету, бойовики постійно намагаються підійти до позицій українських воїнів.

Під Зайцевим повністю спокійно майже ніколи не буває. Ілюстрація: соцмережі.

Бойовики жодного разу не відкривали вогонь, проте, солдати завжди на сторожі. Терористи часто готують провокації і намагаються пробратися якнайближче до українських позицій. Нещодавно намагалися підійти до позицій біля селища Зайцеве, проте Збройні Сили України ворога вчасно помітили і знищили, передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Донбас останні три дні засипає снігом без перерви. Щоб дістатись до передових позицій у селищі Зайцеве, доводиться йти майже по коліна в заметах. Але війна не припиняється за будь-якої погоди.

"Сьогодні зранку вони почали прострілювати, більше провокувати нас. Ну ми дали відповідь, їм це не сподобалося і вони затихли", – зазначив боєць батальйону "Донбас-Україна" "Бандит".

Через болото та щільні зарослі очерету, бойовики постійно намагаються підійти до позицій українських воїнів. Днями один підліз на 70 метрів, але його вчасно помітили. А от позавчора до на позиції до російських найманців заїхало підкріплення, але їх також чекав палкий прийом.

"Почули переміщення колони з військовою вантажною технікою, тобто рухалася артилерія Росії. Довелося вдарити – спалити машину", – зазначив боєць батальйону "Донбас-Україна" Ав'єр.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...