"Більше море людей було лише на Майдані", - єпископ Євстратій про хресну ходу у Києві

Очолив хресний хід патріотично налаштованих вірян Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
Хресна хода у Києві. Фото: Кореспондент.

"Україна відзначає 1030-річчя від дня хрещення Київської Русі «Найбільший Хресний хід в історії України» - так назвав нинішню подію Патріарх Філарет у своєму слові після молебня на Володимирській гірці", - написав епископ Євстратій (Зоря) на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"За різними оцінками в центрі Києва на молитву зібралося від 65 до 150 тис. або й більше віруючих - море людське важко було злічити. Дотепер так багато патріотично налаштованих громадян, які моляться за перемогу правди і мир в Україні, збирав лише Майдан під час Революції Гідності.

Фото - отець John Sydor, на ньому - лише частина всіх учасників молитви за Україну та єдину Помісну Українську Православну Церкву".


Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...