Білуги, з котрими мав плавати Путін, незадоволені: У Владивостоці за тиждень до помпезного відкриття протік дах океанаріуму (відео)

Цей об'єкт повинен стати одним з найбільших подібних об'єктів в світі. Його площа перевищить 30 тисяч квадратних метрів, а акваріум вмістить 24 тисячі тонн води.

У новому океанаріумі Владивостока протікає дах. Фото:primamedia.ruУ Владивостоці (РФ) у Приморському океанаріумі, який поки що не відкрили, під час дощу протікає дах, в результаті чого струмені води стікають по стінах прямо в басейн, де плавають білуги. Відповідне відео опубліковано на каналі ПрімаМедіа ТВ в YouTube, зазначають Патріоти України.

"Ось так побудований океанаріум, що тече все!" - зазначив автор відео. Як повідомляє PrimaMedia, відкриття океанаріуму заплановано на 2-3 вересня, в даний час проводяться тестові екскурсії. Видання зазначає, що Приморський океанаріум далекосхідного відділення Російської академії наук побудований за дорученням президента РФ.

Цей об'єкт повинен стати одним з найбільших подібних об'єктів в світі. Його площа перевищить 30 тисяч квадратних метрів, а акваріум вмістить 24 тисячі тонн води. В океанаріумі зможуть розміститися 15-18 тисяч особин, що представляють 500 різних видів живих організмів.

Директор Приморського океанаріуму Вадим Сєрков в коментарі PrimaMedia заявив, що "нічого в басейни з тваринами не тече".

"Якщо десь щось, наприклад, конденсат, капає, то співробітники це прибирають. А конденсат в спекотні дні з труб дійсно капав на підлогу, це було. Там, де виявляються такі капаючі місця, труби тут же додатково гідроізолюють" , - заявив він.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...