Бюджетний варіант для терористів: У Донецьку знайшли "ресторан "Вітерець" (фотофакт)

У мережі кепкують щодо вбивств у оточенні ватажків бойовиків, бо факти "дивних смертей" у "Л/ДНР" різко почастішали

Фото: "Твіттер"

У соцмережах продовжують обговорювати той факт, що почастішали випадки загибелі і вбивств ватажків терористів Донбасу. Зокрема, користувач Twitter під ніком Гондурас опублікував фото несподіваної знахідки на одному з ринків окупованого Донецька, повідомляють Патріоти України.

Варто нагадати, що 19 вересня у Москві застрелили лідера угрупування "Оплот" Євгена Жиліна. Це сталося у ресторані "Вітерець", який після цього інциденту здобув популярність серед українців. "Бюджетний варіант спецом для керівників республіки #ОРДО, щоб не їхати в Москву", - написав блогер, опублікувавши відповідне фото.

Як відомо, днями розгорівся скандал навколо відразу декількох смертей в оточенні ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького. Російський журналіст "Нової газети" Кирило Мартинов у зв'язку з цим заявив про навмисну ліквідацію ватажків псевдореспублік.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...