Біженка, яка плакала від слів Меркель, отримала продовження посвідки на проживання

Кожен має право жити в безпеці.

Реєм Сахвіль. Кадр із передачі.

Реєм Сахвіль дуже засмутили слова німецького канцлера Ангели Меркель. Сльози неповнолітньої біженки з Лівану розчулили всю Німеччину, відзначають Патріоти України, посилаючись на Європейську правду.

Влада Німеччини продовжила посвідку на проживання 14-річній біженці Реєм Сахвіль, що приїхала з Лівану, яка стала відомою після однієї з програм з канцлером Ангелою Меркель. Реєм Сахвіль стала відомою після участі в дискусії з Меркель. Дівчинка, яка вже чотири роки живе в Німеччині, побоювалася депортації та розплакалася після слів канцлера про те, що не кожен, хто приїжджає до Німеччини просити притулку, може його отримати.

За даними ЗМІ, німецькі чиновники продовжили Реєм Сахвиль дозвіл на перебування в країні до жовтня 2017 року. Також в Німеччині залишаться її батьки і брат."Іноді це теж важко – політика", - сказала Меркель, коли вона намагалася втішити Реєм. Сльози дівчини побачили мільйонів німців і Меркель отримала після програми багато критики на свою адресу.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...