Блокада Криму: у Севастополі зменшують норму подачі електрики

Окрім того у Севастополі вранці зник мобільний зв'язок.

Для Севастополя зменшили норми подачі електрики. Ілюстрація:ruinformer.com

Севастопольська влада оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада. Згідно з графіком, світло будуть давати дві години на добу по черзі в кожному з мікрорайонів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"У зв'язку з пониженням ліміту подачі електроенергії місту Севастополю рішенням Комісії з попередження й ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки міста Севастополя введено новий графік подачі електроенергії", – повідомляє російський уряд Севастополя.

Деякі райони світло отримуватимуть із 00:00 до 6:00. Раніше промисловим підприємствам Севастополя запропонували відключитися від загальноміської енергетичної системи.

Уранці 25 листопада в російському уряді Севастополя повідомили, що ліміт споживання електроенергії для Севастополя зменшений. Також у середу вранці в Севастополі зник мобільний зв'язок.

Як повідомлялося раніше, півострів зараз забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації, а також дизельними генераторами, завезеними з Росії після анексії півострова. Однак цих потужностей не вистачає.

Дефіцит робочих рук в недоімперії може збільшитися на сотні тисяч: Таджикистан терміново застеріг своїх громадян від поїздок до РФ

неділя, 28 квітень 2024, 9:32

Міністерство закордонних справ Таджикистану у суботу, 27 квітня, випустило термінову рекомендацію для своїх громадян, закликавши без необхідності не відвідувати Росію. Про це йдеться на сайті відомства."МЗС рекомендує громадянам країни тимчасово утрима...

Тарифи, субсидії та пенсії: Які зміни чекають на українців з 1 травня

неділя, 28 квітень 2024, 8:52

Комунальні тарифи у травні залишатимуться без змін, водночас відбудеться перерахунок субсидій на неопалювальний сезон. Окремі категорії пенсіонерів отримають надбавки в індивідуальному порядку. Для працюючих пенсіонерів виплати за травень будуть більши...