Блокада по-поліськи: Копачі бурштину пошкодили залізничну колію на Рівненщині, - "Укрзалізниця"

На місце видобутку бурштину прибули співробітники поліції, але їх зустріла озброєна група з майже 400 осіб. Частина з них перешкоджала доступу до місця інциденту поліції і працівникам залізниці.

На Рівненщині копачі бурштину пошкодили колію. Ілюстрація:http://nv.ua/

Сьогодні, 1 березня, сторонні особи пошкодили під'їзну колію до Клесівського кар'єру. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізніці", передають Патріоти України.

За оперативною інформацією Департаменту безпеки ПАТ "Укрзалізниця", на місці інциденту, біля колії, працювали близько 80 мотопомп, за допомогою яких видобувають бурштин. Унаслідок цього пошкоджено земляне полотно шляху.

У повідомленні зазначають: "На місце видобутку бурштину прибули співробітники поліції, але їх зустріла озброєна група з майже 400 осіб. Частина з них перешкоджала доступу до місця інциденту поліції і працівникам залізниці.

Завтра залізничники спробують провести обстеження пошкодженої інфраструктури та оцінити завдані зловмисниками збитки. Про зазначений інцидент також повідомлено у Службу безпеки України".

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...