Бо Донбас - це Україна: Лисичанські школярі встановили рекорд, утворивши "живий" жовто-блакитний прапор

В акції взяли участь 1215 дітей, незважаючи на те, що проводилася вона в канікулярний час.

Живий прапор України. Фото: прес-служба міськради Лисичанська.

Учні Лисичанська встановили рекорд України. Про це повідомляє прес-служба Лисичанської міськради, передають Патріоти України.

«22 січня 2016 учні загальноосвітніх шкіл № 12, 13, 27, 30 з нагоди Дня Соборності України зібралися разом, символізуючи єдність і соборність нашої країни, сходу і заходу. Всі учасники флешмоб-акції вишикувалися у формі прапора, створивши його «живий» образ, коли підняли над головою жовті та блакитні аркуші паперу. Організаторами проекту стали заступники директорів загальноосвітніх закладів з виховної роботи південної частини міста. Метою акції було виховання патріотизму у дітей Луганщини, соціальної громадянської активності, підняття національного духу братства», - йдеться в повідомленні.

В акції взяли участь 1215 дітей, незважаючи на те, що проводилася вона в канікулярний час. До акції було залучено Національний проект Книги рекордів України, офіційний представник якої у складі експертної комісії зафіксував новий рекорд, про що було зроблено обліковий запис. Колектив учнів-учасників акції був нагороджений Дипломом Книги рекордів України.

Таким чином, Лисичанськ увійшов в історію Книги рекордів України в категорії «Масові заходи. Розміри», як «Флешмоб-акція створення прапора України з аркушів паперу за участю найбільшої кількості дітей і на максимальній площі».


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...