"Бог не фраер. Подонок получил своё. И сразу в ад. Там ему духовные скрепы будут в ж...пу кочергой засовывать..." - соцмережі про вбивство Жиліна

Користувачі соцмереж активно обговорюють вбивство ватажка терористичної організації "Оплот", якого розстріляли в одному з ресторанів Підмосков'я.

Євген Жилін. Фото: Фейсбук.

19 вересня в російських ЗМІ опублікували інформацію про те, що лідер "Оплоту" і запеклий противник Евромайдана застрелений кілером у ресторані "Вітерець" в селищі Горки-2 Московської області. Також був поранений і співрозмовник Жиліна Андрій Козирєв, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

За інформацією видання, ймовірний вбивця розташувався за столиком і стежив за своїми жертвами. Євген Жилін — колишній співробітник УБОП — був одним з активних учасників руху "антимайдана". І, як стверджують ЗМІ, мав зв'язок з "тітушками".

З весни 2015 року Жилін оголошений у розшук в Україні.

З Києва Жилін і його прибічники втекли 18 лютого 2014 року після численних сутичок між "тітушками", силовиками і протестуючими. За даними МВС, бійці "Оплоту" були причетні до викрадення та побиття активістів опозиційних та інших організацій.

Крім того, з початком бойових дій на території Донбасу виник батальйон "Оплот", який воював на стороні терористів "ДНР".

Користувачі соціальних мереж миттєво відреагували на подію і діляться своєю точкою зору.

Українські біженці можуть отримати гроші на оренду житла в Польщі: Що варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 3:25

Біженці з України, які перебувають у Польщі, можуть претендувати на участь у програмі "Крок Додому", яка спрощує процес оренди житла. Однак для участі в цій програмі необхідно відповідати певним критеріям. Про це повідомили на сайті Польського консульт...

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...