Бої під Маріуполем: Відомий український розвідник отримав тяжке поранення

"Павук" брав активну участь у подіях на Майдані, був у "Правому секторі". Потім він воював на Донбасі, спочатку як доброволець, а потім у лавах ЗСУ.

Розвідник "Павук". Фото: "Фейсбук"

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів про те, що 22 листопада на окупованому Донбасі був важко поранений український розвідник з позивним "Павук". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

За словами Аброськіна, "Павука" поранили в боях під Маріуполем, і наразі він перебуває в реанімації. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати йому життя. Начальник поліції в Донецькій області зазначив, що "Павук" брав активну участь у подіях на Майдані, був у "Правому секторі". Потім він воював на Донбасі, спочатку як доброволець, а потім у лавах ЗСУ.

Аброськін розповів про те, як "Павук" разом з товаришем взяв у полон вісьмох бойовиків так званої "ДНР". За словами поліцейського, за це розвідник був представлений до державної нагороди, але все ще не отримав її. "Він — один з кращих і один з небагатьох, з ким би я пішов у розвідку. Він повинен жити", — підсумовує Аброськін.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...