Боєць АТО врятував котеня і розповів забавну історію про пригоди Пулі на фронті (відео)

​Руде кошеня Пуля радує свого господаря спійманими мишами і бігає за ним на шикування.

Боєць Пуля. Фото: Фейсбук.

Боєць ВСУ Іван Лисенко перебуває в АТО разом зі своїм тримісячним котом Пулею. На своїй сторінці в Facebook Лисенко розповідає не тільки про будні військових, а й про те, як живеться фронтовому коту, передають Патріоти України.

"Після кількох днів відносного затишшя сепар розбурхався. Довелося заспокоювати. Після опівночі наполучалися трандюлей, замовкли. Можна йти спати. Пуля, як завжди, на посту біля воріт боксу. Чекає завжди, біжить назустріч, нявкає... Поцьомкатися - обов'язково, а то образиться. "Ну, що, друже, по молочку і в люлю?". Блін ... скисло то молочко ... в таку то спеку ... о першій годині ночі 28С.

"Підемо в нічний магазин за молоком ... а мені - швепс? "... до магазину близько 2 км ... попереду в головному дозорі Пуля, в розвідці ... Озирається, відбігає, гнеться в траві ... Чисто розвідник. Повернулися в три, а в шість - на службу. Підйом , Пуля, you're in the army now ", - написав Лисенко про один свій похід з котом.

"Пуля росте ... Не по днях, а по годинах. Правда, образився і весь вечір не розмовляв після миття шампунем від бліх. Вчора приперся на шикування за мною ... Ледве вигнав. Хоче в стрій ... Молодий ще, непризовного віку. А ще вже є зуби, які хочуть все гризти. Здається, природа помилилася ... Пуля більше собака, ніж кіт. Носить апорт (пір'їнка від дохлого голуба і м'ячик) і служить "суслик". Ніхто його цьому не вчив. Напевно в роду були все-таки собаки", - розповів боєць про свого вихованця.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...