Боєць Яроша 20 років прожив у Франції і приїхав в Україну, щоб помститися за вбитого сина, - волонтер

Волонтер Дядя Ваня розповів зворушливу історію бійця з позивним Аль-Пачіно, що втратив на війні сина.

Бійці Української добровольчої армії. Фото: РБК-Украина.

Волонтер Дядя Ваня, який майже весь час проводить з бійцями 5-го батальйону Української добровольчої армії Дмитра Яроша, розповів вражаючу історію автомеханіка з колоритним позивним Аль-Пачіно, передають Патріоти України з посиланням на Оnline.ua.

«Двадцять років прожив у Франції. А син його тут був. Воювати пiшов. І сепар його вбили. А знаєш, як Аль-Пачіно дізнався про це? Подзвонив на синів телефон, а сепар трубку взяв ... », - сказав волонтер.

За його словами, Аль-Пачіно відправився на Донбас, щоб помститися за смерть сина.

«Він приїхав сюди, щоб помститися. Тримається наче. Але зрідка, випадково вип'є - і плаче ... і я у нього плачу сиджу ... », - сказав Дядя Ваня.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...