Бойовий карлик: У мережі підняли на сміх фото з репетиції "параду перемоги" терористів "ДНР"

В окупованому Донецьку бойовики провели репетицію параду до 9 травня.

Терористи тренувалися марширувати. Фото: Фейсбук.

У мережі підняли на сміх фотографії, зроблені в ході репетиції параду бойовиків "ДНР" в окупованому Донецьку. Знімки, зроблені сепаратистським агентством ДАН, висміяв блогер Олександр Чернов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Бойовий карлик! "Міністр оборони ДНР", генерал-лейтенант Кононов "вчить" марширувати розжирілих в спецназі "колишніх шахтарів і сталеварів. До речі: судячи по "синіх пилотках" — це типа ВДВ. Шиза "армії ДэНэРэ" — літаків не було, немає і не передбачається, а десантників — ціла юрба", — написав блогер про один зі знімків.

"Бачачи зовнішню красу оркинь, пам'ятаємо, що жінки теж люди. І теж вороги, причому відмінно себе проявили-проявляють в ролі ворогів", — коментує Чернов другий знімок.

"Барабанщики — дуже на піратів з "хлопчиком Боббі" (персонажем пісні з мультфільму "Острів Скарбів" - ред) схожi", — написав блогер про третiй знімок.

Як повідомляли Патріоти України, в окупованому Донецьку відбулася репетиція "параду перемоги".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...