Бойовиків у Якутську нагородили за війну проти ЗСУ на Донбасі (фото)

Так званим "казакам" вручили пам'ятні знаки "Захиснику Новоросії" і "За Дебальцеве".

Так звані "казаки" поперлися воювати проти "неофашизму" на Донбас аж із Якутська. Фото:http://ysia.ru/

У Якутську нагородили медалями терористів, які воювали проти ЗСУ на Донбасі. Про це пише місцеве видання Ясиа.ru, передають Патріоти України.

"Завершила Рада отаманів святковий концерт, де були нагороджені ветерани бойових дій, в числі яких казаки Андрій Фаттахов і Олександр Косов. У листопаді 2014 року в складі загону якутських казаків-добровольців вони виїжджали в ДНР, де брали участь у боях за Дебальцеве і Горлівку.

За заслуги в боротьбі з неофашизмом А. Фаттахов і А. Косов були нагороджені пам’ятними знаками "Захиснику Новоросії" і "За Дебальцеве"”, – відкрито повідомляє видання.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...