Бойовики продовжують обстріли: Чотири українських воїни поранені

Злочинці ведуть вогонь як у світлу, так і в темну пору доби.

Загиблих за останню добу серед наших військових немає, згідно офіційної інформації. Фото: ZakNEWSУ зоні АТО за минулу добу, 12 листопада, ніхто з українських військовослужбовців не загинув, четверо зазнали поранень. Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, проте четверо наших військовослужбовців зазнали поранень", - сказав він. За його словами, на Луганському напрямку бойові дії велися у Станично-Луганському районі (за винятком самого райцентру), а також у Кримському і під Попасною. Бойовики застосовували артилерію і міномети. Левова частка обстрілів сталася вранці. Також противник вів вогонь як у світлу, так і в темну пору доби.

Мотузяник повідомив, що на Донецькому напрямку після тривалої перерви під вогонь артилерії бойовиків потрапив район селища Тоненьке. Він також підтвердив інформацію про загиблого місцевого жителя внаслідок цього обстрілу.

Українські війська відповідали на вогонь, який бойовики вели на цьому напрямку. "І Маріупольський напрямок. Порівняно з попередніми днями противник різко збільшив кількість обстрілів наших позицій, використовуючи гармати і міномети", - сказав він.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.