Бойовики з важкої артилерії обстріляли центр Авдіївки, є поранені та загиблий (фото)

Вогонь окупанти відкрили з Макіївки.

Окупанти обстріляли центр Авдіївки. Фото:Facebook

Російсько-терористичні війська знову обстріляли Авдіївку. Волонтери повідомляють про постраждалих цивільних. Про це у своєму Fаcebook написав координатор волонтерського проекту "Стоп Терор" Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

"Тільки що російські окупанти обстріляли центр Авдіївки, є поранені цивільні. Потрапили в житлові будинки, є руйнування. Окупанти прицільно обстріляли мирне населення з важкої артилерії. Наші джерела фіксують, що вогонь був відкритий з Макіївки", - повідомив Кабакаєв.

Також про обстріл та руйнування в Авдіївці повідомив у своєму Facebook голова Нацполіції Донеччини В'ячеслав Аброськін.

"По состоянию на 19.40. Поврежден дом на проспекте Центральный (бывший Карла Маркса). В многоэтажном доме по ул.Гагарина обрушения перекрытий с 5-го по 3-ый этажи.

На остановке, район ул. Рубиновой (бывшая Семашко), получил ранение в ногу мужчина, 1984 года рождения.

Боевики нанесли артиллерийский удар по жилому сектору Авдеевки. Зафиксированы попадания в многоэтажные дома по ул. Гагарина и 9-й квартал. Идут разборы завалов. Уже есть погибший - мужчина, 1973 года рождения, умер в результате осколочных ранений.

Информация о пострадавших уточняется." - написав він.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...