Бойовики знущаються над матерями бійців, висилаючи їм "похоронки"

Більше року жінка оплакувала свою дитину. Материнське серце відмовлялося вірити, що сина немає.

Ілюстрація:http://nday.te.ua/

Жінка більше року оплакувала смерть свого загиблого сина в зоні проведення АТО. Про це вона дізналася з повідомлень, як потім з’ясувалося, відправлених бойовиками, передають Патріоти України з посиланням на depo.ua.

І тільки згодом 46-річна Ольга Погребняк отримала щасливе смс: "Мамо, я живий!".

Після повідомлення про загибель свого сина у позаминулому році, жінка буквально обійшла всі профільні інстанції, щоб отримати хоча б якусь конкретну інформацію та отримати тіло сина, однак відгуків не знайшла.

22-річний Олексій пішов на фронт без її згоди – потайки. Майбутній доброволець лише залишив їй записку. Після того були лише кілька коротких дзвінків, але інформації про те, де служить, Олексій не повідомляв.

Через кілька місяців жінка отримала "похоронку", але "офіційним паперам" не довіряла, оскільки тіла сина так і не віддали.

За словами Ольги, материнське серце відмовлялося вірити, що сина немає, тому навіть освоїла можливості інтернету разом з соцмережами.

Однак чудо сталося несподівано. На її телефон прийшло повідомлення від сина, що живий. Як виявилося, весь цей час він знаходився у полоні бойовиків.

У поліції жінку запевняли, що це можуть бути шахраї, оскільки повідомлення надійшло з Донецької області, а в списках полонених або у числі загиблих Олексій не рахується.

Але і після цього Ольга відмовлялася приймати звістку про загибель сина. Напередодні його повернення їй приснився сон: кущ калини – яскравий і великий. "Може, це якийсь знак від мого Альоші?" – зазначила вона тоді на сторінках в соцмережах.

А на наступний день її Олексій повернувся. Виявилося, що він весь цей час був у полоні, а sms дійсно було від нього.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...