Боксер Тайсон Ф'юрі виявився замішаним в допінг-скандалі

Тайсон вживав нандролон, який є анаболічним стероїдом і впливає на ріст м'язів.

Тайсон Ф'юрі. Фото: perelaznews.blogspot.com.

Чемпіон світу у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі виявився замішаним у допінг-скандалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В аналізах британця, які він здав перед боєм з Кличком у листопаді минулого року, виявлені аномально високі сліди забороненого препарату.

Як повідомляє ірландська газета Irish Mirror, Тайсон вживав нандролон, який є анаболічним стероїдом і впливає на ріст м'язів. Якщо цей факт офіційно підтвердиться, то британець може втратити всі три чемпіонські пояси та отримати тривалу дискваліфікацію.

Irish Mirror стверджує, що на допінгу попався і двоюрідний брат Тайсона - боксер-важкоатлет Хьюі Ф'юрі. Очікується, що незабаром Тайсон повинен постати перед незалежною експертною групою разом зі своїм кузеном, щоб пояснити ситуацію. Британська боксерська рада буде чекати результатів розслідування, за підсумками яких і ухвалить рішення про покарання.

Нагадаємо, що у 2015 році Тайсон Ф'юрі розбурхав світ спорту резонансною заявою. Англієць запропонував легалізувати заборонені препарати, щоб спортсмени могли безкарно їх приймати.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...