"Щільно підсіли. Не так просто злізти": У мережі жорстко висміяли російську спортсменку, яку в Пхенчхані спіймали на вживанні допінгу

Результати бобслеїстки з РФ на Олімпійських іграх вже анульовані, а в соціальних мережах тим часом обговорюють фотографії росіянки, які вона зробила до початку Олімпіади.

Російська бобслеїстка Надія Сергєєва. Фото:ИА «Политика сегодня"

Російська бобслеїстка Надія Сергєєва зі скандалом покинула Олімпіаду після того, як її спіймали на вживанні допінгу. Про це пише Politeka, зазначають Патріоти України.

Результати Сергєєвої на Олімпійських іграх вже анульовані, а в соціальних мережах тим часом обговорюють фотографії росіянки, які вона зробила до початку Олімпіади.

На них спортсменка рекламує одяг російського виробника Zasport. Зокрема, вона одягла светр із написом “I do not do doping. I am za sport” ( “Я не вживаю допінг. Я за спорт”).

Користувачі соціальних мереж з іронією відзначають, що російська спортсменка явно щось переплутала.

“Пропоную зробити хештеги по препаратах”, “I do not і I am просто переплутали місцями коли шили в Китаї, ось і все”, “За всі ці роки нейтрали щільно підсіли на допінг. Тепер не так просто буде злізти з нього. Уже за інерцією вживають”, – пишуть користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...