Хіти тижня. Росіяни впали в істерику через статтю в американському ЗМІ, де висміяли перемогу хокеїстів РФ на Олімпіаді

Російські спортсмени виграли "золото" в хокейному турнірі на Олімпіаді, на якій не могли називатися "збірною Росії", використовувати свої національні кольори і слухати свій гімн через допінговий скандал, йшлося у статті видання.

Російські хокеїсти у Пхенчхані. Ілюстрація:Крим Реалії

Одне з найбільших американських видань The New York Post з насмішкою відреагувало на перемогу хокеїстів РФ на зимовій Олімпіаді-2018. З цього приводу воно випустило статтю з заголовком - "Команда без країни виграла хокейне золото", зазначають Патріоти України.

"Російські спортсмени стали тріумфаторами в турнірі без гравців НХЛ, в якому були спочатку фаворитами. Росіяни виграли "золото" в хокейному турнірі на Олімпіаді, на якій не могли називатися "збірною Росії", використовувати свої національні кольори і слухати свій гімн через допінговий скандал", - сказано в статті.

Користувачі російських соцмереж назвали причиною такого заголовка статті в The New York Post заздрість, а також вже традиційно заявили про несправедливість відсторонення від Олімпіади викритих в прийомі допінгу російських спортсменів.

Як відомо, на Олімпіаді російські хокеїсти у фіналі тільки в овертаймі змогли обіграти збірну Німеччини. Цей драматичний матч завершився з рахунком 4:3.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...