Хіти тижня. Так нічому і не навчились: Російська фігуристка втекла від допінг-офіцерів на Олімпіаді в Пхенчхані

15-річна Аліна Загитова - одна з лідерів російської команди з фігурного катання.

Аліна Загитова. Фото: Вести.

У Пхенчхані допінг-офіцери зірвали тренування російської фігуристки Аліни Загитова 19 лютого, вимагаючи здати пробу на допінг. Про це повідомив штаб команди Росії, передають Патріоти України.

«Кілька годин тому до Аліни прийшов допінг-офіцер WADA і зробив у неї забір крові. Після цього від неї вимагали здати сечу, але через нервову обстановку фігуристка фізично не змогла цього зробити. У свій тренувальний час вона вийшла на лід, але через кілька хвилин їй довелося піти, так як допінг-офіцер вимагав від неї здати пробу. Таким чином, тренування виявилося зірваним», - розповіли в штабі російської команди.
18 лютого стало відомо, що в пробі російського керлінгіста Олександра Крушельницького, який виграв бронзу в Пхенчхані, виявлені сліди забороненого препарату мельдоній. Результати дослідження контрольної проби поки невідомі.
15-річна Аліна Загитова - одна з лідерів російської команди з фігурного катання. Вона і Євгенія Медведєва вважаються головними претендентками на перемогу в жіночому одиночному катанні на Олімпіаді. Змагання пройдуть 22-23 лютого.
Росіяни виступають на Іграх в Пхенчхані під олімпійським прапором через численні порушення допінгових правил, в тому числі на минулій Зимовій Олімпіаді в Сочі. Багатьом лідерам російської збірної не дозволили брати участь в Іграх.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...