Особливості "скрепного кохання": Чемпіонка РФ вчинила самогубство через чоловіка-тирана

Подруги дівчини зізнаються, що чоловік наполягав на тому, щоб вона сиділа вдома і перестала займатися спортом.

Дарина Городилова. Фото: соцмережі.

Чемпіонка Росії з пляжного гандболу в 2015 році, кращий гравець турніру Дарина Городилова покінчила життя самогубством, передають Патріоти України.

24-річна спортсменка скинулася з залізничного моста. Смерть наступила від удару об землю. Близькі чемпіонки припускають, що причиною її відходу з життя могли стати відносини з чоловіком-тираном.

Подруги Дарини зізнаються, що чоловік наполягав на тому, щоб вона сиділа вдома і перестала займатися спортом. "Чоловік відразу дав зрозуміти, що тепер Даша - його власність. Він заборонив їй тренуватися і заявив: зі спортом покінчено - в трусах і майці тебе не побачить більше ні один чоловік. Без дозволу Сергія Даша навіть в магазин не могла піти, повідомляє EG. ru.

"Так званий чоловік довів мою дочку до такого стану, що Даша кричала, рвала на собі волосся, намагалася вибити ногою вікно в машині і вистрибнути на ходу. Ми відвезли її в лікарню у важкому стані", - згадав батько загиблої попередню спробу суїциду.

За весь час перебування в лікарні чоловік відвідав Дарину тільки раз, а після виписки вони теж встигли зустрітися один раз. На наступний день після цієї зустрічі спортсменка і стрибнула з моста.


Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...