Хіти тижня. Залишила три недопитих келихи і три записки: У Києві дівчина викинулася з 23-го поверху (фото 16+)

Дівчині було 28 років, її звали Надія.

Будинок, де сталася трагічна подія. Фото: Інформатор.

У суботу, 5 січня, в Києві в житловому комплексі "Зарічний" з 23 поверху викинулася дівчина, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася в будинку за адресою вулиця Зарічна, 1Г близько 03:00. Однак тіло виявили лише вранці, о 07:40, тіло знайшов двірник, він і викликав правоохоронців. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили.

Поліція оглянула квартиру загиблої, двері в неї була відкриті. Як з'ясувалося, дівчині було 28 років, її звали Надія. Також в квартирі на столі з трьома недопитими келихами знайшли три передсмертні записки, адресовані різним людям.

Одна з них була написана, швидше за все, для брата загиблої, який на даний момент проживає в Ізраїлі. У ній було визнання в любові і прохання пробачити, якщо він зможе. "Я тобі багато чого можу сказати, але просто прости мене", - говорила одна з фраз в записці.

Друга записка була адресована чоловікові на ім'я Олександр. Вона також містила визнання в любові. На аркуші було написано слова: "Люблю тебе більше життя! Люблю, незважаючи ні на що. Але зате я вирішила нашу проблему".

У третій записці - подяки близьким за підтримку. І прохання про прощення. В результаті падіння з висоти дівчина померла від отриманих травм. На місці працювала "швидка", екіпаж патрульної поліції, і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...