"Хочу до тебе. Пробач за все": У Києві знайшли мертвим молодого хлопця (фото, відео)

У кишенях чоловіка поліцейські виявили паспорт на ім'я Василь, 1994 року народження, з відміткою про шлюб.

Молодий чоловік повісився у покинутій будівлі. Фото: прес-служба нацполіції.

У неділю, 10 лютого, в покинутій будові на території рибгоспу, біля станції метро "Видубичі", місцеві жителі виявили тіло 24-річного хлопця. Тіло виявили близько 16:00, повідомляють Патріоти України.

Хлопець повісився на рожевій мотузці, один кінець якої обмотав навколо воріт біля входу в покинуту будівлю, що знаходиться на території рибгоспу. На вікні будівлі він залишив зошит, в якій на двох сторінках була написана передсмертна записка.

У ній він просив вибачення у жінки на ім'я Тетяна за те, що нібито зіпсував їй життя. Також записка містила такі слова: "Мені так холодно. Хочу до тебе. Пробач за все".

У кишенях чоловіка поліцейські виявили паспорт на ім'я Василь, 1994 року народження. Хлопець виявився уродженцем Кіровоградської області. Також в паспорті була відмітка про шлюб. На місці працював екіпаж патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...