"Больше не ходят поезда и исчезают люди": Кримчани просять Путіна покарати Аксьонова і вірять в силу "царя"

Настрої кримчан після анексії стають щоразу похмурішими, люди впадають у відчай та депресію.

Путін в Криму. Фото:nv.ua

Кримчани хочуть, щоб Путін приїхав до Криму і дав урок прем'єру Аксьонову. Про це розповіла Дарина Хорішко, головний редактор тижневика «Аргументи тижня», в який приходять листи зі скаргами читачів, передають Патріоти України з посиланням на Le Figaro.

Журналіст видання розповів, що в Джанкой більше не ходять потяги і люди виїжджають з міста. "На залізничному вокзалі табло з розкладом потягів не горить. Зал очікування порожній. Начальник вокзалу, як і інші службовці, демонструють якусь діяльність, але поїзди тут більше не ходять" - пише видання.

Гулія, продавець невеликого продовольчого кіоску, зневірилася побачити хоча б одного клієнта.

"Ніхто на нас не звертає уваги. Моя сестра виїхала до Німеччини, до Франкфурта, я подумую поїхати в Америку", зітхає вона, поглядаючи на всі боки з побоюванням, що її хтось почує.

Гулія каже, що постраждала від наслідків анексії і економічної кризи, що лютує в Росії. Вона належить до татарського меншості і, природно, проти "возз'єднання", її переслідує російська влада. Її чоловік, український військовий, з яким вона розлучилася і який живе в Києві, більше не може бачити двох своїх дітей.

7 березня близько сотні свинарів зібралися в Сімферополі, щоб протестувати проти рішення головного ветеринара області ввести карантин для запобігання поширенню свинячої чуми. У соціальних мережах вчителі скаржаться на свою зарплату. Кримчани звинувачують міністра-бізнесмена в бажанні за підтримки прокурора прибрати до рук зоологічний центр. Не викорінено корупцію, і жителі дорікають новій владі в недостатній активності в наведенні порядку.

"Люди хочуть, щоб Путін приїхав до Криму і дав урок прем'єру Аксьонову. Вони думають, що після цього все піде добре", - підтверджує Дарина Хорішко. "Саме в цьому проявляється те, що Крим знову став російським", - резюмує кореспондент видання.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...