Боротьба з російською пропагандою: У ЄС склали інструкцію, як нейтралізувати кремлівських тролів (відео)

Загалом пропонується чотири кроки, які необхідно виконати: ідентифікація троля, вивчення історії питання, позначення, ігнорування.

Ілюстрація:Радіо Свобода

Представництво Євросоюзу в Україні оприлюднило відеоінструкцію з послідовністю дій для визначення прокремлівських тролів у соціальних мережах. Запис опублікований на сторінці представництва у Facebook, передають Патріоти України.

Загалом пропонується чотири кроки, які необхідно виконати: ідентифікація троля, вивчення історії питання, позначення, ігнорування.

У даному відео детально описаний перший крок. Ознаками інтернет-троля, на думку авторів відео, можуть бути коментарі довші за чотири стрічки, коментарі, що не стосуються контексту, образливі та агресивні коментарі, мовні помилки.

Як відомо, Європейська служба зовнішніх зв’язків щотижня робить випуск Disinformation Review, в якому наводить приклади прокремлівської дезінформації по всій Європі та за її межами.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...