Борщ для солдата: У Черкасах волонтери попросили допомоги для виготовлення сухпайків у зону АТО (відео)

Зі свіжих овочів волонтери готують набори для швидкого приготування гарячих страв. Інгредієнти сушать та пакують. Так, з одного набору бійці зможуть зварити аж сім літрів борщу.

Скрін відео

Останні два роки волонтерська спільнота "Наш батальйон" відправляє у зону АТО сухпайки для бійців. Однак, зараз їхній склад фактично порожній. Про це йдеться на сторінці спільноти "Наш батальйон" у Facebook, інформують Патріоти України. Репортаж про це також зняли журналісти каналу 24.

Зі свіжих овочів волонтери готують набори для швидкого приготування гарячих страв. Інгредієнти сушать та пакують. Так, з одного набору бійці зможуть зварити аж сім літрів борщу.

Так за два роки роботи цеху волонтери нагодували борщем не одну сотню бійців. Та через брак продуктів продовжувати свою місію активістам вкрай тяжко.

"Друзі !!! У нас виникла проблемка...Поки ми закриваємо список важливих замовлень від хлопців на передок, в нашому підрозділі "Укропський сухпай " овочевий склад на сьогодні зовсім опустів .. Дуже потрібна ваша допомога, щоб закрити це питання !!!Терміново потрібна картопля, цибуля та часник !!!

Війна- війною ...але хлопцям потрібно добре харчуватися, особливо взимку гарячий борщ та сало з часником зігріють та додадуть сили нашим захисникам !!!Чекаємо на вашу допомогу!!!" - йдеться в повідомленні спільноти.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...