"У пристойних сім'ях їсти вже не модно": Мережу вразили кулінарні історії про життя в Росії

Якщо "російські інтелігенти" когось покликали "попити чаю", то це означає, що ані на пиріжки, ані на канапки гостям краще не розраховувати.

Росіян можна здивувати навіть звичайним борщем. Фото: Ivona - bigmir)net.

У мережі розповіли цікаві історії про "гостинність" жителів Росії. Ними поділилася Тетяна Худякова в Facebook, передають Патріоти України.

"Подружка ділилася прекрасним. Повезли її до рідні чоловіка в Пітер, в сім'ю інтелігентів, нормальних таких, не бомжів, не маргіналів. Вона з дороги сподівалася поїсти, але невдача спіткала прям з порога. Їсти у них не прийнято. Вони покликали чайком поласувати. Подружка думає: "Ну ок, до чаю ж поставлять на стіл хоч печенюху яку, може пряник навіть чи піроженко". І що? І немає. Попити чаю - це тупо попити чаю. Ну, коли вода, заварка і цукор. Все. *хренела, звичайно, як тут не *хрененеть ... Мені б і в голову не прийшло людей з дороги чайком лакомити, але хз, ми ж люди прості, нехитрі, може в пристойних сім'ях їсти вже не модно", - розповіла вона.

Але за словами дівчини, подруга не розгубилася. "Подружка, коли зрозуміла, що годувати не будуть взагалі ніколи, почухала ріпу, пішла в магаз, скупилася там і зварила тазик борщу. Тому що ми, прості люди, їмо борщик, а не чай. І цим своїм борщовим перфомансом поклала на лопатки всю рідню оптом", - закінчила розповідь про заповзятливу подругу Худякова.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...