"У пристойних сім'ях їсти вже не модно": Мережу вразили кулінарні історії про життя в Росії

Якщо "російські інтелігенти" когось покликали "попити чаю", то це означає, що ані на пиріжки, ані на канапки гостям краще не розраховувати.

Росіян можна здивувати навіть звичайним борщем. Фото: Ivona - bigmir)net.

У мережі розповіли цікаві історії про "гостинність" жителів Росії. Ними поділилася Тетяна Худякова в Facebook, передають Патріоти України.

"Подружка ділилася прекрасним. Повезли її до рідні чоловіка в Пітер, в сім'ю інтелігентів, нормальних таких, не бомжів, не маргіналів. Вона з дороги сподівалася поїсти, але невдача спіткала прям з порога. Їсти у них не прийнято. Вони покликали чайком поласувати. Подружка думає: "Ну ок, до чаю ж поставлять на стіл хоч печенюху яку, може пряник навіть чи піроженко". І що? І немає. Попити чаю - це тупо попити чаю. Ну, коли вода, заварка і цукор. Все. *хренела, звичайно, як тут не *хрененеть ... Мені б і в голову не прийшло людей з дороги чайком лакомити, але хз, ми ж люди прості, нехитрі, може в пристойних сім'ях їсти вже не модно", - розповіла вона.

Але за словами дівчини, подруга не розгубилася. "Подружка, коли зрозуміла, що годувати не будуть взагалі ніколи, почухала ріпу, пішла в магаз, скупилася там і зварила тазик борщу. Тому що ми, прості люди, їмо борщик, а не чай. І цим своїм борщовим перфомансом поклала на лопатки всю рідню оптом", - закінчила розповідь про заповзятливу подругу Худякова.

Вчені зробили революційне відкриття - розгадано таємницю синдрому хронічної втоми

четвер, 7 серпень 2025, 9:56

Після багатьох років невизначеності вчені виявили біологічну причину синдрому хронічної втоми (СХВ), або міалгічного енцефаломієліту (МЕ). Нове дослідження в Едінбурзькому університеті виявило 8 генетичних маркерів, які відрізняють хворих від здорових ...

Бережіться! Цю їжу пов’язали з хвилею діабету в Європі - під ударом може бути кожен

четвер, 7 серпень 2025, 9:50

Досить трьох порцій картоплі фрі на тиждень, щоб суттєво підвищити ризик розвитку діабету 2 типу - до такого висновку дійшли вчені, які проаналізували харчування понад 200 тисяч людей протягом майже 40 років, передають Патріоти України. У тих, хто регу...