Божий знак? Біля Керченського моста в Криму стався землетрус

Про руйнування, порушення в роботі транспорту або зв'язку повідомлень не надходило.

У Чорному морі недалеко від Анапи стався землетрус. Ілюстрація:ru.tsn.ua

В акваторії Чорного моря недалеко від російського міста Анапи стався землетрус магнітудою 3,2-3,6 балів. Про це повідомляє російське агентство Интерфакс з посиланням на чергового сейсмологічної станції Анапи, зазначають Патріоти України.

За його словами, землетрус було зареєстровано о 8:41 мск. Його епіцентр знаходився в Чорному морі на глибині близько 10 км, приблизно в 30-40 км від Анапи.

В управлінні МНС по Краснодарському краю повідомили, що жодних звернень від громадян про землетрус в оперативні служби регіону не надходило. Руйнувань, порушень в роботі транспорту або зв'язку також не відзначалося.

Сейсмологи з Сочі в свою чергу розповіли, що вони також зафіксували вісім слабких поштовхів в 14-20 км від міста. "Нічого страшного не сталося. Гори ростуть, тому відбувається переміщення грунту", - зазначив один з учених.

Однак місцеві жителі стверджують, що поштовхи відчувалися в багатоповерхових будинках. Люди відзначають, що в квартирах розгойдувалися люстри і рухалися меблі.

Нагадаємо, недалеко від Анапи на Тузлинській косі будується Керченський міст, який повинен з'єднати окупований Росією півострів Крим з Краснодарським краєм РФ.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...