"Бригада-200" поповнилася черговими дембелями": Офіцер ЗСУ показав фото знищених терористів

Першого поплічника окупантів усунули 7 вересня, а другого - 12.

Кладовище найманців на Донбасі. Фото: соцмережі.

Збройні сили України ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР" - уродженця Макіївки Володимира Данилова і Олександра Германського. Першого поплічника окупантів усунули 7 вересня, а другого - 12 вересня, повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (Штирліц) на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Бригада-200 поповнилася черговими дембелями. Адекватна відповідь. Все буде Україна, і перемога за нами!" - написав він.



Підписники військового підтримали його у коментарях і засудили окупантів та їх посіпак, які принесли в Україну війну. "Орку - залізобетон!", "Ну і х... з ним. Ще народять!" - із сарказмом зазначили вони.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...