"Быть или нет путинской России, теперь решает Обама и нефтяные компании", - однокурсник Путіна

Путінська Росія вступила в етап агонії системи.

Юрій Швець. Фото:www.shatilin.com

У такій небезпеці Росія не була з часів монголо-татарського ярма, коли доля Московського князівства вирішувалася в наметах ординського хана. Володимир Путін настільки ефективно розвалює свою країну, що ворожі спецслужби повинні кусати лікті від заздрощів. Про це розповів в інтерв'ю виданню ГОРДОН колишній радянський розвідник, а нині американський фінансовий аналітик Юрій Швець, інформують Патріоти України.

"Путін зруйнував всю систему безпеки післявоєнної Європи, зафіксовану в Гельсінкі. Це міжнародний злочин. Крім того, сподіваюся, тепер всьому цивілізованому світу вже ясно, що у нацлідера Росії серйозна проблема з психікою. Безпека - занадто цінна річ, щоб віддавати її на відкуп психопату, логіку якого Захід прорахувати не в змозі."- вважає Юрій Швець.

"Для початку Заходу потрібно зрозуміти, що зовнішній ворог як повітря необхідний Кремлю і ніяке умиротворення тут в принципі неможливо. З початку минулого століття в Росії повторюється одна і та ж історія: група товаришів узурпує владу, здійснює цілий ряд злочинів, після чого повинна триматися за владу до гробової дошки. А в економіці вічні проблеми.

Агонія путінської системи залежить від багатьох чинників, причому від зовнішніх набагато більше, ніж від внутрішніх. Зараз ключ до існування російської економіки знаходиться в США. Тут і ціни на нафту, які раніше визначалися в ОПЕК, а зараз - і це вже аксіома! - ключ до них знаходиться в США, і Кремль на це вплинути не може. Грубо кажучи, бути чи ні путінській Росії, тепер вирішує Обама і кілька тисяч нафтових компаній, які качають сланцевий газ і нафту в США" - пояснив колишній розвідник.

"У стані такої стратегічної небезпеки Росія не перебувала з часів монголо-татарського ярма, коли доля Московського князівства вирішувалася в наметах ординського хана. Зараз вона вирішується в Вашингтоні, і якби США поставили таке завдання - обвалити економіку путінської Росії - вони б змогли за півтора-два роки. Але я не думаю, що США і Заходу в цілому це потрібно." - розмірковує він.

"Під мудрим керівництвом нацлідера Кремль проспав (хоча тут напрошується більш підходяще слово) "сланцеву революцію", і це при тому, що саме існування країни залежить від цін на нафту, а сама "революція" розвивалася абсолютно відкрито, прямо під носом у кремлівських в'язнів.

Грубий стратегічний провал стався і з Китаєм. Спочатку розтрубили про розворот на Схід. Потім відправили до Пекіна делегацію на чолі з самим нацлідером, щоб дізнатися, що китайські товариші до такого розвороту, м'яко кажучи, не готові.

Третій стратегічний провал Путіна - Україна. При тому, що за часів Януковича Міноборони України очолював громадянин РФ, а СБУ перетворилося на філію ФСБ. Агентура Кремля в Україні була всюди, вона все бачила і чула, але Акела знову промахнувся. Його "бліцкриг" закінчився, як тільки у відповідь почали стріляти.

Путін зараз нагадує людину, яка біжить по весняній річці, на якій тане лід: він стрибає на одну крижинку, а вона гойдається, перестрибує на другу - те ж саме. Сирія - один з таких стрибків Путіна, абсолютно не прорахований.

Загалом, Путіну потрібен своєчасний запотиличник - як варіант стратегії стримування. Причому зволікання погіршує ситуацію. Зараз можна обійтися легким запотиличником. Завтра може знадобитися важка ляпас. Але якщо забаритися, післязавтра доведеться використовувати нокдаун.

У цьому плані хороший приклад показав президент Туреччини Реджеп Ердоган, наказавши збити російський Су-24, який "випадково" залетів на територію його країни. Так що на кожного "хитрого Путіна" знайдеться свій Ердоган з різьбою." - підсумував Швець.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...