Будівельна афера в Києві: Правоохоронці затримали забудовника-шахрая (відео)

Безліч сімей може залишитися без квартир у Києві.

У Києві затримали Войцеховського, будівельного шахрая. Фото obozrevatel.com

Близько 10 тисяч українців можуть залишитися без квартир і грошей через будівельну аферу київського забудовника Анатолія Войцеховського, якого звинувачують у захопленні двох гектарів землі в різних районах столиці і незаконному будівництві житлових комплексів, повідомляють Патріоти України.

Жителі одного з РК Войцеховського, який раніше називався "Перлиною Троєщини", а тепер "Небоскаєм", 18 липня збиралися на екстрену зустріч, щоб обговорити свої дії після арешту власника забудови.

Примітно, що на Троєщині землю забудовнику взагалі відводили під торговий центр. Тут повністю заселений перший під'їзд і 80 квартир другого. Житель Павло збирався вселятися в третій, проте, за його словами, опалення немає в жодній секції. Він каже, що в будинку офіційна мережа переривається: працюють тільки індивідуальні котли.

Ті, хто вже живе на незаконних, але побудованих квадратних метрах, кажуть, що не підуть зі своїх квартир за жодних умов.

У недобудованих секціях продані всі квартири, але чи завершиться будівництво - ніхто не знає. Таких об'єктів у Войцеховського у Києві 40: по всіх ведеться слідство. За попередніми даними, кількість інвесторів, які купили квартири, але можуть їх не отримати, досягає 10 тисяч - це в шість разів більше, ніж в афері "Еліта-центру".

За інформацією журналістів, менеджери і сьогодні водять на новобудови Войцеховського потенційних покупців і умовляють інвестувати.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...