Будні скреп: У Петербурзі впритул розстріляли автомобіль (відео)

За попередньою версією, винуватцем конфлікту стала дівчина.​

Чоловік обстріляв авто і спокійно пішов. Ілюстрація: RvNews.

У Петербурзі невідомий впритул розстріляв автомобіль, поранивши двох людей. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, де опубліковано відео з місця НП, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як чоловік підходить до машини і кілька разів стріляє впритул в лобове скло. Після цього спокійною ходою йде з місця НП. Незабаром стало відомо, що самого стрільця поранили вже поліцейські, він зараз у лікарні. За попередньою версією, винуватцем конфлікту стала дівчина.

Потрапивши в аварію, вона влаштувала розбірки з іншим учасником ДТП. В ході словесної перепалки, хтось не втримався і перейшов на образи на адресу дівчини. А вона, в свою чергу, викликала "підмогу" у вигляді чоловіка зі зброєю.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...