Будні "високодуховних": У Москві бармен забив до смерті клієнта (відео 12+)

Труп відвідувача 1990 року був виявлений у закладі з множинними тілесними ушкодженнями.

Бармен вбив нетверезого відвідувача. Фото: соцмережі.

У Москві під час відкриття пабу бармен вбив буйного відвідувача. Співробітника закладу затримали правоохоронці. Як передає ТАСС, інцидент стався вранці 2 лютого в приміщенні філії мережі закладів Harat's Pub, розташованого на вулиці Земляний вал, 9, передають Патріоти України.

"28-річний відвідувач залишився в закладі на всю ніч. Вранці в суботу бармен попросив його піти. Хлопець заявив, що хоче залишатися в пабі та пити. Між молодими людьми зав'язалася бійка, в якій відвідувач бару загинув", — повідомив співрозмовник агентства.

Telegram-канал Mash пише, що відвідувачеві "відмовилися наливати, але тоді він пішов за бар і почав вливати в себе все, що бачив". За інформацією каналу, загиблий, Руслан Консепсьон-Білошицький, був убитий під час бійки з 26-річним Іваном Шубіним.

За фактом інциденту ГУ Слідчого комітету Російської Федерації по місту Москві розслідується кримінальна справа, порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство), передає прес-служба.

Слідчі уточнили, що труп відвідувача 1990 року був виявлений у закладі з множинними тілесними ушкодженнями. Затриманий бармен доставлений у відділ, де з ним проводяться слідчі дії. Найближчим часом слідство має намір клопотати перед судом про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...