Будьте обачні! У мережі на відео показали циган-злодіїв, які орудують в Києві

Один із циганів вже отримав "відплату" від своєї "майже жертви".

Скріншот

У районі Солом'янської та Севастопольської площ у Києві орудують злодії ромської національності. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Влад Антонов, повідомляють Патріоти України.

"Київ. На Солом'янці злодії-цигани. Працюють групою, 2-3 хлопці і дівчина. Тягнуть все. Один недавно відгріб від нашого читача", - написав він, опублікувавши відео з групою молодих людей.

"Будьте пильні. Не геройство, просто бережіть речі. Ні, розстріляти не можна", - додав Антонов, випереджаючи заклики радикалів.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...