Будьте обачні: Українців безпардонно дурять новими схемами з криптовалютою

Останнім часом до “полювання” на біткоіни залучається все більша кількість українців Про це повідомляє PRO Kiev, передають Патріоти України.

Так стало відомо, що сьогодні, 4 жовтня, біля столичної станції метро Арсенальна чоловіки інтелігентного вигляду продають біткоіни.

“Знайомий купив 4 штуки по 1000 грн., прийшов додому – виявилося підробка і продати їх неможливо. Продавець запевняв, що вони постійно дорожчають і в листопаді можна заробити декілька тисяч на їх курсі”, – йдеться у повідомленні. Також докладаються зображення підроблених біткоінів.

Звісно, що цей випадок викликав бурю емоцій у користувачів соцмереж.

“Ну якщо гроші зайві, то нехай і далі купує”, “якщо це криптовалюта, то, як вона може бути фізичною?!”, “візуально не відрізнити від оригіналу!”, “Профі! Це п’ять! Красені!”, – висловлюють свої думки користувачі.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...