Буйний попався: Три екіпажі поліції у Чернівцях затримали екс-міліціонера, який лаявся та кусався (відео)

​Екіпаж патрульних планував просто зупинити машину з несправними гальмами.

Скрін відео

У Чернівцях несправність гальмівного сигналу обернулася запеклою сутичкою, в результаті якої колишнього міліціонера затримали шестеро патрульних поліцейських. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Екіпаж патрульних помітив автівку, у якої не працював один з гальмівних вогнів. Коли машину зупинили, чоловік за кермом виялався на поліцію та поїхав геть.

Патрульні наздогнали авто за кількасот метрів, знову попросили показати документи. Водій відмовлявся, ображав патрульних і хизувався зв'язками в поліції, заявивши, що він - екс-міліціонер. Зрештою патрульним довелося витягувати водія з салону.

Чоловік пручався, а потім вкусив за руку одного з поліцейських. В "операції" довелося взяти участь трьом екіпажам патрульних, а затримання "кусючого" громадянина зайняло півгодини.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...